Naviger op
Log på

Om os

Trafikken Hovedstaden er målrettet trafikanter i Hovedstadsområdet. Her kan du som trafikant få et samlet overblik over trafiksituationen netop nu på tværs af trafikformerne. Du behøver kun kigge ét sted for at få overblik. Hvordan kommer jeg nemmest og hurtigst ind og ud af byen i dag? Svaret findes i form af ajourført information her på Trafikken Hovedstaden.

Parterne bag portalen har samlet trafikinformationen på en enkel og brugervenlig portal, der gør det nemmere at være pendler eller rejsende.

Det samfundsmæssige mål er at være med til at sikre en bedre udnyttelse af infrastrukturen og øge fremkommeligheden ved at flytte bilister fra de overbelastede dele af vejnettet til kollektiv trafik og cykel ved at pege på konkrete alternativer til bilen.

Over for borgerne er målet at levere en bedre service fra det offentlige gennem samarbejde på tværs af trafikformerne. Missionen er at gøre det nemmere og hurtigere at rejse fra A til B. Endelig er det et mål at levere aktuel og troværdig information om kø, rejsetider og driftsforstyrrelser.

Visionen er at være borgernes daglige trafikguide fra A til B.

Samarbejdet bag Trafikken Hovedstaden

Vejdirektoratet driver Trafikken Hovedstaden. Vi samarbejder med Københavns Kommune, Frederiksberg Kommune, Gentofte Kommune, Gladsaxe Kommune, Holbæk Kommune og Politiet om information vedrørende vejarbejder og arrangementer, der berører trafikken. Og vi modtager data om status for den kollektive trafik fra DSB, Metroselskabet og Trafikselskabet Movia.
 
 
​Har du ris eller ros, spørgsmål eller kommentarer vedr. portalen Trafikken Hovedstaden, hører vi meget gerne fra dig. Skriv til hovedstaden@vd.dk.
Oprettet
11-11-2013.
Senest opdateret
18-12-2014.
Ophavsretten tilhører Vejdirektoratet.